Friday, February 13, 2009

sakit

arini valentine.. haha.. sambut ke?? pe salahnye bukan aku dok puja agama lain ke.. aku juz dating dgn awek aku pe semua japg.. tapi arini sakit skit.. demam selsema.. huhuhu.. dah la aku kena tonsel... makan n minum pon leh sakit.. tension2.. baru benti rokok kena camni?? adoiya.... ape patut bwat. abah suh buang tonsel ni.. nenek lak suh simpan lama skit... bleh lak bela2 penyakit ni haish ape nak bwat ni... smalam lak kete aku rosak kat2 rumah awek aku.. haish.. radiator pecah.. wuuuuu abah kata kena bwat sendiri kat umah.. cabut radiator tuh den g welding kat kedai.. haish.. dah la praktikal bz je.. ni nak suh aku bwat keje ni lak.. byk tol keje aku

2 comments:

  1. u better change the about me thingy tu. tk nk tgk lg.

    dpt tau lg ade another women ke ape, or flirt lg ke ape, tiada maaf bgmu, tau!

    huh.

    happy valentine's day. ily.

    ReplyDelete