Friday, May 29, 2009

my life?

haha lupa nak introduce diri aku sendiri.. dahla blog pasal diri aku kan.. haha
nama aku sebenarnye edzaham.. aku potong "zaham" tuh jadi la "ed"
haha

ok2.. aku ni duk ipoh.tahun lahir 1989.. dah 20 tahun aku idup. hahaha. tak penah lg keluar negara. stakat kat malaysia je.. tuh pon tak abis jelajah ag.. biasa la org tak senang cam korang.. hahaha.

blajar kat kolej komuniti sungai siput je.. amik course computering tp minat tangkap gambar( tak reti ckp photography ni) hahaha. owh lupa lak.. saya dah berawek yg namanya fyka(nama sebenar tp bkn nama penuh). umur die 20 gak.. duk kat ipoh gak awek aku ni.. tp blajar dkt politeknik ungku omar.. tade jauh pon.. hobi aku lak ialah dgr lagu, edit gambar, men game(tp dah kurang skarang), on9. hobi peberet aku ialah makan dan tido!! hahaha

aku tak reti men gitar. dan tamau belajar.. bwat penin pale aku je nak hafal cord. owh2 lupa nak gtau.. saya seorang perokok (bukan nak bangge tp nanti korang yg perokok tuh gak lau lepak dgn aku jgnla segan silu sua kat aku tau) hahaha

aku ni sorang yg happy go lucky gak la.. tgk la bpe byk aku gelak dalam blog kali ni.. korang kire.. tak ke byk.
aku gayat nek motor. wuuu

aku adalah owner kepada www.giged.blogspot.com dan buhsanart
kitaorang bukan comunity.. juz nak tunjuk bakat yg ade je.. tade comunity2 ni.. karut je

suka2 minum air coke, pepsi, ice lemon tea.. hahaha
suka makan kfc la beb hahaha

bdn dah nek buncit ni.. adoi2..

3 comments:

  1. buncit ke?hnyer pka yg pnh rse..hahaha..

    ReplyDelete
  2. haha btol2 pka je rasa.. org len taleh hahaha

    ReplyDelete